19.2 C
Bihać
Ponedjeljak, 26 Septembra, 2022

Severina na korak do šeste decenije

IZVORavaz.ba

Severina danas proslavlja 49. rođendan. Iako je na korak do šeste decenije života, Severina vrijedi za jednu od najzgodnijih žena na javnoj sceni.

Ona je na društvenim mrežama objavila mnoštvo čestitki koje je dobila od prijatelja, dragih ljudi, ali i fanova.

Svima su zajedničke dvije želje – da Severina bude zdrava i sretna.

Splitska pjevačica još jučer je preduhitrila sve njih tako što joj je prva čestitka došla od nje same.

Na Instagramu se oprostila od 48. godine i poželjela dobrodošlicu 49.

– Draga moja 48., adio… Sutra te mijenja 49. Draga moja 49., sidi malo, da nas dvi proljudikamo. Molim te, nemoj se zavarati mojom dječjom razdraganošću i pomisliti da ćeš me lako prijeći… Neke tvoje “zle” prethodnice su mi ipak nesebično “poklonile” puno svega i svačega ne baš lijepoga, koje neki zovu “iskustvo”… Tako da… molim te, ne maši mi sa svojim brojkama, imaj na umu da sam svaku tvoju “zlu” prethodnicu lijepo dočekala i otpratila, kao što ću i tebe… ako bude potrebe. Mada je bilo puno više dobrih godina. Ako budeš dobra, bit ću ti najbolja prijateljica i riješit ću sve tvoje probleme, samo se ti meni opusti i pusti mene da sve odradim. Što bi rekao Alan Ford: “I prije smo imali problema pa ih nismo riješili”.

Budi mi vesela, pleši sa mnom, pjevaj, budi sretna, bezbrižna, voljena i voli i potrudi se svojom mudrošću i pameću raspetljat kriznu situaciju… Mimo svih prepreka. Ti znaš koju… Jer ja ne odustajem i nijedna godina mi nije uzela nadu i vjeru u dobro, mada su se neke, priznajem, svojski trudile… Pa ti savjetujem da ni to ne pokušavaš… Samo se smij svaki dan, kao na ovoj fotki, i sve će biti u redu. Okej?

Ne daj se, 49-to. Pozdrav generaciji 1972. – poručila je Splićanka.

spot_img
spot_img
Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

spot_img
spot_img

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se