Severina javno osudila gradonačelnika Bandića zbog prisilnog iseljavanja najstarijeg zagrebačkog kluba

IZVORavaz.ba

Danas je prisilno iseljen najstariji zagrebački klub “Jabuka”, koji je bio jedno od najpopularnijih okupljališta u gradu, i to od davne 1968. godine.

Ovim povodom na svom Instagramu se oglasila i pjevačica Severina Kojić, koja nije štedila gradonačelnika Milana Bandića.

Neuobičajeno, Severina je objavila post koji je napisala na kajkavskom narječju.

– Gospodin Bandić, gradonačelnik Zagreba, danas je od jutra delal i deložirao jedan od najstarijih klubova u Europi, glazbeni klub Jabuku. Zato ću kajkati… Policajaca je bil više neg kad su nam hapsili dragog nam gradonačelnika. Glejte, da se razmemo, ne kužim se u te jabuke, al se nadam u dobro njegovo srce i da bu naš gradonačelnik tu sagradil velike nebodere sa stanovima za sve ljude kojima su domovi nastradali u potresu u Zagrebu. Bumo pozitivni, ne? Ne bu on tu gradil valjda parkiralište. Kaj vi mislite? Kaj bu on tamo sad zgradil? – napisala je ona, pruživši tako podršku najstarijem zagrebačkom klubu.

Ispod videa prisilnog iseljenja koji je objavila počeli su da se množe komentari ljudi koji se slažu s pjevačicom i nagađaju šta će osvanuti na mjestu “Jabuke”.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe