15.4 C
Bihać
Utorak, 3 Oktobra, 2023

Severina i Igor razdvojeni mjesecima, Keba ne zna šta se događa sa njihovim brakom

IZVORavaz.ba

Severina Kojić (48) ovog proljeća čistila je kuću porodice Kojić u Beogradu. Ponosna snaha tada je objavila video na Instagramu kako riba kuhinju i briše prašinu. Njen suprug Igor Kojić (33) za to vrijeme nezainteresirano je gledao televiziju. Božić, devet mjeseci poslije, sličan scenarij, piše 24sata.

Samo što je Severina ovaj put u Zagrebu, a Igor u Engleskoj.

Severina i Igor nisu se vidjeli od marta, otkako je pjevačica otišla iz Beograda nakon navodne svađe sa suprugom, svekrom Kebom i svekrvom Oljom. Mjesec dana provela je kod porodice svog supruga, gdje je navodno došlo do povišenih tenzija.

Godinu na izmaku Severina i Igor svakako neće pamtiti po dobru. Iako su na papiru i dalje u braku, razdvojeni su, tvrde komšije koje ne viđaju Igora u komšiluku otkako se pjevačica vratila iz Beograda. Na Instagramu se Severina i Igor, koji se vratio nogometnom menadžmentu i posvetio obilaženju manastira, i dalje prate, ali više se ne lajkaju. O snahi nerado priča i Severinin svekar Dragan Kojić Keba, koji se pita zašto njega svi pitaju o odnosu Severine i Igora.

– Pojma nemam što se u njihovom braku događa, ne pričam s njima. Ne trebam se ni miješati u te stvari. Ne čujem se često sa sinom jer on ima puno obaveza pa često nije kod kuće. Ne znam šta je sa Severinom, nismo o tome razgovarali. Ona je već dugo u Hrvatskoj, ne znam planira li dolaziti u skorije vrijeme, ali to je njezina stvar – rekao je Keba za srpski Telegraf, pa nastavio:

– Moj sin i snaha imaju svoj život. Njih morate pitati hoće li za praznike biti u Beogradu. Ne mogu odgovarati umjesto njih jer svakako nisam dobro upućen. Ne znam ni ja – zaključio je pjevač.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe