6.8 C
Bihać
Nedjelja, 10 Decembra, 2023

Šest godina od smrti Donne Ares: Njena posljednja poruka rasplakala je mnoge

Na današnji dan, prije šest godina, napustila nas je Azra Kolaković poznatija kao Donna Ares.

Junakinju iz Bihaća svi će pamtiti kao lavicu velikog srca, nasmijanu do kraja, velike humanitarku i borca.

Tokom svoje bolesti, redovno se obraćala svojim fanovima na društvenim mrežama, pa su svi imali priliku vidjeti tragediju kroz koju je prolazila.

Posljednja pjevačicina objava na Instagram profilu kojom se obratila svojim fanovima bila je:

    • Voli vas vaša Donna Ares – stoji u posljednjoj objavi.

Donna Ares je rođena 1. januara 1977. u Bihaću. Odrasla je u muzičkoj porodici. Njen otac je svirao na gitari, majka na klaviru, ali je i pjevala. Završila je nižu i srednju muzičku školu i umjetničku školu u Bihaću.

Prvi javni nastup imala je na Dori 1997. godine s pjesmom Zadnja noć. Postala je popularna u BiH nakon objavljene pjesme Kazna. Prvi album objavila je 1998. godine “Ti me više ne voliš” koji je naišao na odličan odziv publike.

Napisala je i knjigu Soba za nikoga koja je bila njena ispovijest inspirisana borbom protiv teške bolesti koja je promovirana 2015. godine. U njoj govori o saznanju da ima ovu tešku bolest, nedoumici, suzama, bolu, a potom optimizmu i odluci da se bori do pobjede.

Donna Ares uvijek je bila simbol jake žene koja je znala šta želi od života i išla hrabro ka tome. Publika će je vječno pamtiti po osmijehu, vedrini, snazi i nevjerovatnom talentu.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe