Senidah zbog prijetnji mafije promijenila mjesto boravka, strahuje za svoj život

Slovenska pjevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, je zbog prijetnji mafije promijenila mjestro boravka i strahuje za svoj život, prenijeli su srbijanski mediji.

IZVORklix.ba

“Senidah zna da se zamjerila čovjeku koji je jako opasan. Strahuje za svoj život i zato je promijenila mjesto boravka. Vodi računa gdje se kreće, a njenu adresu posljednjih mjeseci niko ne zna. To su ozbiljne stvari i situacija nije nimalo naivna. Život je u pitanju, a ona strahuje da bi mogla kobno da završi”, rekao je izvor.

Kao što je već poznato, MUP-a Kantona Sarajevo je u okviru predmeta “Sky” naveo da je kriminalna grupa planirala i podstrekivala njoj poznate osobe da izvrše fizički napad na Senidah tokom njenog boravka u Sarajevu ili na drugim lokacijama koje bi bile pogodne za izvršenje, na način da je prebiju, rane ili da je pospu kiselinom po licu.

Srbijanski mediji su također objavili da je ona unajmila tri prstena obezbjeđenja. Prvi prsten čine tjelohranitelji, koji prije nje dolaze na lokaciju i osmatraju da li ima opasnosti po nju. Ako je sve bezbijedno, tek onda dolazi ona. Drugi prsten su momci koji su “nevidljivi” i njihov zadatak je da uskoče i zaštite je ukoliko se desi nešto nepredviđeno, a treći prsten je policija.

Podsjećamo, Senidah je 2021. godine posljednji put boravila u Sarajevu, kada je nastupila na jednoj zabavi tokom Sarajevo Film Festivala.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe