Seks turizam na Jamajci: Bogate bijele žene plaćaju nam da im ispunjavamo njihove fantazije

Lokalno stanovništvo otkriva da bogati posjetitelji očajnički žele ispuniti fantaziju o spavanju s 'rastafarijancem'. Vozaču taksija je muškarac ponudio šest tisuća kuna za seks s njegovom suprugom.

Svake godine tisuće britanskih turista hrle na Karibe, privučeni bijelim pijeskom, čistim morem i ‘all inclusive’ ponudama u luksuznim odmaralištima s pet zvjezdica. Čini se da Montego Bay na Jamajci ima sve, od najživljeg noćnog života na otoku, do povijesnih tura o ropstvu s vodičem.

Međutim, muškarci koji žive u glavnom gradu turizma sada su otkrili javnu tajnu u svom društvu – unosnu industriju muške prostitucije u kojoj mještani zarađuju na ‘bijeloj fantaziji’.

Brojni mještani objasnili su kako zarađuju manje od četiri tisuće kuna mjesečno radeći kao konobari – zbog čega očajnički žele zaraditi novac na druge načine. A mnogi smatraju da britanski i američki turisti žele ispuniti ‘maštariju’ o spavanju s ‘Rastamanom poput Boba Marleya’.

Jason (31), koji sada radi kao taksist, prethodno je osam godina proveo radeći u turizmu.

– Najviše što mi je ponuđeno za jedan sat je šest tisuća kuna od bijelca koji je želio da spavam s njegovom ženom pred njim – rekao je taksist.

Dok mnogi radnici tvrde da se moraju ‘osloniti na napojnice’ ako žele imati ​​bilo kakav prihod, neki se odlučuju za podlije načine zarađivanja novca, uključujući seksualni rad.

Muška prostitucija, u kojoj se velike količine novca mijenjaju za pružene usluge, nudi nekima financijsku naknadu koju traže.

Jason je ponudu odbio, ali zna, kaže, puno njih koji se bave time.

– Muškarci mogu zaraditi više nego žene. Osobno to ne želim činiti jer bih mogao razviti osjećaje prema nekome, čak i ako je nešto namijenjeno za jednu noć, ipak i tako još uvijek možete uspostaviti vezu – objašnjava Jason i otkriva da su mu redovito prilazile turistkinje, neke dvostruko starije od njega, nudeći mu novac da podijeli krevet s njima, na tjedan dana ili u nekim slučajevima na samo jednu noć.

Najstarija žena koja mu je prišla imala je 60 godina i nudila mu je gotovinu.

Progovorio je i o motivaciji koja stoji iza seksualnog rada, dodajući kako mnoge turistkinje imaju fantaziju o unajmljivanju crnca na tjedan dana.

– Neki muškarci koji više ne mogu imati seks žele gledati svoje žene kako spavaju s crncem koji je mlađi od njih – kaže Jason.

Jedan mještanin, poznat kao Short Boss i koji prodaje marihuanu na plaži, rekao je da turisti imaju posebnu fantaziju o Jamajčanima koji izgledaju kao ‘Rastameni’. Napomenuo je i da su spremni platiti više za ‘autentičnije’ iskustvo. Boss provodi vrijeme obilazeći plaže u vlasništvu privatnih hotela, iako je pristup dopušten samo onima koji nose hotelsku narukvicu.

Objasnio je kako bogati bijeli muškarci i žene pretražuju teren u potrazi za muškarcima koji izgledaju kao ‘Bob Marley’. Žele lokalca koji odgovara njihovim unaprijed stvorenim predodžbama o jamajčanskom rasnom stereotipu.

– Žene imaju autentičnu fantaziju takvog tipa, sa specifičnom frizurom, kojeg žele iznajmiti na tjedan dana, samo za seks. Ako izgleda kao Bob Marley ili slično, platit će više. A muškarci pak žele vidjeti svoju ženu u seksu s mlađim, potentnijim muškarcem, to ih pali, ne znam zašto – priča Boss, dodajući kako zna mnogo njih koji to rade i dobro zarađuju.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe