Seka Aleksić oštro o “Zvezdama Granda”: To je van svake pameti

IZVORavaz.ba

Pjevačica Seka Aleksić u prethodnom periodu objavila je dvije numere “Voli me, ne voli me”, i “Priđi ako smiješ”, a 8. marta održaće svoj prvi solistički koncert u Užicu. Press konferenciju za medije krenula je od komentarisanja takmičenja “Zvezda Granda” i na iznenađenje mnogih bila prilično oštra, dodajući da joj je šou u kom sjede njene kolege dosadan.

– Ne bih bila u žiriju nikada. Meni je to dosadno. Ma kakve zvijezde, meni je tu više fokus na žiriju i na to kako se oni svađaju i vređaju jedni druge. To je van svake pameti. Stvarno se tu ne vidim. Prvo, ne bih mogla nikog da vrijeđam, ni javno, ni kako god, a drugo, ne bih dozvolila ni mene neko da uvrijedi. Tu bi već vjerovatno nastao haos – rekla je pjevačica, pa nastavila u jednakom tonu:

– Iskreno da vam kažem, ko sam ja da nekog ocjenjujem i da bilo šta nekome govorim? Svako treba da se bori za svoju karijeru onako kako smatra da može i kakve mogućnosti ima. Meni je žao tih ljudi koji se namuče da tu dođu, da putuju autobusom sa raznih krajeva država. To mi je mučenje, a svi imaju jednu nadu, a to je da pobjede i uspiju.

Pjevačica je za 20 godina karijere, koliko proslavlja, imala izlete u razna zanimanja, glumila je u filmu, ali je i 2010. godine bila prva pjevačica koja je pokrenula svoj rijaliti “Moja desna ruka”, pa se dotakla rijalitija u kom su i neke njene koleginice.

– Ne bih ulazila ni u kakav rijaliti, a ni ne gledam tuđe rijalitije. Mene to ne interesuje. U mojoj kući se TV ne gleda. Mene ne zanima da neko prati moj život, koga briga kako ja živim. To je moja stvar i tako treba da ostane. “Moja desna ruka” je bio potpuno novi i drugačiji format, u kome smo birali mog asistenta. Davali smo mladima priliku da zarade novac i da se zaposle. Kada bih to danas radila, baziralo bi se, eventualno, na vantjelesnoj oplodnji, da ženama dam vjetar u leđa.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe