22.9 C
Bihać
Utorak, 16 Augusta, 2022

Sedam trikova s kojima će žene uvijek privući pažnju muškaraca

Svaki muškarac ima svoj tip idealne žene. Ipak, postoje neki mali potezi koja će privući njegovu pažnju bez obzira na tjelesne adute.

1. Kada žena grize usana

Mnoge studije su pokazale da su usne jedan od prvih djelova tijela koje muškarci primjećuju na ženama, a pogotovo ako su namazane crvenim ružem. Grickanje usana još je jedan ziheraški potez da se njegove oči usmjere na ovaj dio tijela. Riječ je o potezu koji je istovremeno ranjiv i zavodljiv.

2. Kada žena prekrsti gole glatke noge

Glatkoj koži može odoljeti rijetko koji muškarac, a pogotovo ako žena prekrsti noge u suknji koja ih razotkriva. Dakako, efekt će biti još veći ako to učini spontano.

3. Kada žena ima visoku punđu

Muškarci su ljubitelji duge kose, ali vole i visoke punđe koje razotkrivaju delikatne uši i vrat. Dakako, isti maštaju o trenutku kada će dama raspustiti kosu. Taj potez smatraju vrlo intimnim i sviđa im se.

4. Pogled preko ramena

Tajanstveni pogled preko ramena ima snažan uticaj na muškarce. Ne čudi što su filmske dive u prošlom stoljeću pozirale upravo na ovaj način kada su promovirale svoje projekte.

5. Kada žena razotkriva svoja naga ramena

Suptilno obnažena ramena na ženi kod muškaraca bude poriv da je štite bez obzira da li ona nosi majicu predimenzioniranog okovratnika ili formalniju koktel haljinu. Naga ramena tjeraju muškarce na zagrljaj i bliski kontakt.

6. Kada žena hoda samouvjereno u štiklama

Neke žene ne vole štikle, a druge ne mogu da zamisle dan bez njih. Muškarci vole kada dame hodaju u njima na samouvjeren i samopouzdan način.

7. Kada se žena smije iskreno i sa guštom

Muškarci ne vole kada se žene smiju njihovim šalama “na silu“. Štaviše, osvojiće ih dama koja izražava svoje emocije bez ikakvih ustezanja

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se