Savjeti za romantičniju ljubavnu vezu

IZVORklix.ba

Postoje jednostavni i jeftini načini da budete romantični. Niste u mogućnosti da iznajmite limuzinu i svoga partnera/partnericu izvedete u ekskluzivni francuski restoran? Da biste dokazali jedno drugome koliko se volite i cijenite, ne treba vam limuzina, restoran, skupocjeno putovanje, nakit i slično.

Dovoljno je da barem jednom sedmično izađete sa svojim partnerom u šetnju – to vas ne košta ništa. Provedite nekoliko sati zajedno.

Komunicirajte. Romantične geste ne dešavaju se izvan stvarne komunikacije. Razgovarajte o svojim ciljevima, snovima, planovima za budućnost, stvarima koje vas čine sretnima, stvarima koje volite kod svog partnera, stvarima koje vam smetaju itd.

Inspiracija. Da se malo više zabavite problematikom, vjerovatno biste i sami otkrili jednostavne načine da poboljšate i osvježite svoju vezu. Nemojte površinski razmišljati o svojoj ljubavnoj vezi – zadubite se u misli i dobit ćete odlične ideje.

Zaboravite Valentinovo. Bojkotujte dan zaljubljenih – Valentinovo. Takvi dani stvaraju dojam da samo nekada morate biti romantični, za određene prilike i još gore – jednom godišnje.

Slijedi nekoliko ideja koje mogu probuditi romantičara u vama, a da pri tome ne “razorite” svoj budžet: Napišite pjesmu, masirajte jedno drugo, idite na izlet, napravite večeru, izađite i šetajte na kiši, ostavljajte jedno drugom ljubavne poruke, dnevno pošaljite jedno drugom ljubavni e-mail, kupajte se zajedno, poljubite se svaki put kada se vidite, držite se za ruke, izjavite jedno drugom ljubav…

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe