Rasna Ukrajinka “zapalila” Instagram

IZVORavaz.ba

Nedavno je godišnji odmor provodila u Dubrovniku, a ukrajinski model i Instagram senzacija Louisa Khovanski trenutno boravi u Istri, tačnije u Rovinju, gdje je za svojih 1,1 miliona vjernih pratitelja snimila niz novih provokativnih fotografija.

Bujna Louisa pozirala je na krovu kuće samo u crvenom rublju i s maramom na glavi zbog čega su je fanovi od milja prozvali “modernom Crvenkapicom”.

– Još nisam uspjela pronaći to mjesto na kojem bih se osjećala potpuno sretno, koje bih mogla zvati svojim domom i gdje bih poželjela provesti ostatak svog života. Zato putujem, upoznajem prekrasne gradove, zadivljujuće krajolike… Jeste li vi već pronašli baš to mjesto na kojem se vaša duša osjeća najsretnijom – pitala je 27-godišnja influencerica fanove na Instagramu.

Inače, ova Ukrajinka bavi se i fotografijom, a pokrenula je i vlastiti YouTube kanal.

Iako je povećala grudi, društvene mreže koristi kako bi promovirala pozitivan stav prema ženskom tijelu i slavila žensku ljepotu u svim njezinim oblicima i veličinama.

– Kroz svoj rad ljudima pokušavam objasniti razliku između vulgarnosti i umjetnosti, ta dva pojma nikako se ne mogu i ne smiju trpati u isti koš. Neprestano se borim protiv stigmi i predrasuda, trudim se biti na strani žena koje se možda ne uklapaju u nametnute standarde ljepote – izjavila je nedavno atraktivna Ukrajinka.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe