19.2 C
Bihać
Ponedjeljak, 3 Oktobra, 2022

Rada Manojlović: Ne znam zašto ranije nisam preuzela život u svoje ruke

IZVORavaz.ba

Haris Berković i Rada Manojlović odlučili su da stave tačku na šestogodišnju vezu, što se dogodilo na iznenađenje svih pogotovo zobg činjenice da su Rada i njen izabranik živjeli već neko vrijeme pod istim krovom.

Navodno je Rada bila ta koja je odlučila da prekine vezu i zatražila od svog devet godina mlađeg dečka da se iseli iz stana, prenose srbijanski mediji. Kako su mediji prenijeli, Manojlović je primijetila da je u njihovom odnosu počelo mnogo toga da se podrazumijeva i da više nije bilo kao prije. Kako je veza prerastala u naviku, pjevačica ju je okončala.

Od raskida je protekao određeni period, pa je mogla da razmisli o svojim greškama, ali i strahovima. Može se reći da joj je raskid pomogao da ponovo uredi svoj život.

– Primijetila sam da me plaši prolaznost, kada je nešto tako konačno i nakon čega nema povratka. Također bih rekla da strahujem od nepoznatog, onoga što ne mogu da vidim i kontrolišem. Dosta sam bila loša i u organizaciji, znala sam da radim par noći zaredom, a onda da isto toliko spavam, budeći se šlogirana i potpuno nepodobna za život. Konačno sam sada uspjela to da riješim. Ne znam zašto ranije nisam preuzela život u svoje ruke i zašto sam to dozvoljavala – rekla je pjevačica za “Story”.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se