Rada Manojlović hitno primljena u bolnicu

IZVORAvaz.ba

Rada Manojlović, koja je već imala povrede kičme, ovog puta je upravo iz tog razloga preplakala noć od bolova. Kako navode mediji u Srbiji, pjevačica je zbog povrede hitno primljena u bolnicu, te sada mora strogo da se pridržava savjeta ljekara, što do sada, navodno, nije bio slučaj.

– Povrijedila je kičmu dok je igrala stoni tenis, i sada ponovo ide kod kiropraktičara kod kojeg je išla ranije kada se ukočila. Još tada ju je upozorio i rekao da pazi i ne pravi nagle pokrete, ali Rada ga nije poslušala. Zato se sada odmara i ako se bude pridržavala njegovih uputstava sve će uskoro biti u najboljem redu – rekao je izvor.

Rada je, inače, jednom prilikom fotografisana upravo kod kiropraktičara, a tada je otkrila:

– Došla sam da liječim kičmu. Problem imam samo što sam lijena za sve u životu, pa tako i kada je zdravlje u pitanju. Taman počnem malo da se liječim, krene dobro i ja prestanem. Doktor kaže moraš da dolaziš češće, a ne jednom u šest mjeseci, a ja se opustim i sama sebi kažem dobro je ne treba više da idem i pogriješim. Rana se nikada ne izliječi dovoljno, već toliko da mogu da funkcinušem. Kod doktora ću morati češće da dolazim – ispričala je svojevremeno Rada.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]