Profesorica iz BiH zaboravila isključiti mikrofon, studenti čuli kako ih je nazvala

STUDENTI završne godine Farmaceutskog fakulteta u Sarajevu tvrde kako je profesorica doc. dr. Edisa Trumić govoreći o njima iskoristila nimalo primjeren izraz, piše Radio Sarajevo.

Navodi se da su se tijekom pauze u predavanju doc. dr. Trumić mogle čuti ponižavajuće i pogrdne riječi upućene studentima koji su tome svjedočili jer je profesorica zaboravila isključiti mikrofon. Profesorica ih je, kako tvrde, nazvala kerovima.

Studenti navode kako je cijela snimka predavanja, uključujući i sporni dio nastao na pauzi, snimljena na platformi Google Meet, a snimku su objavili i bosanskohercegovački mediji.

“Tijekom prve pauze docentica se udaljila od svog računala na kojem nije isključila mikrofon te u komunikaciji sa gospodinom koji se nalazio u istoj prostoriji nazvala nas studente kerovima, a dotični gospodin joj je rekao da nas ‘zapi*a i ko nas je*e’ te da je ona glavna. Razgovoru su svjedočili svi studenti nakon čega smo napustili predavanje obzirom da smo doživjeli neopisivo poniženje”, kazali su.

Trumić je novinarima kazala da nije upotrijebila izraz “kerovi”.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe