22.9 C
Bihać
Utorak, 16 Augusta, 2022

Princeza Šarlin demantirala šuškanja o razvodu: Nedostaju mi djeca i muž

IZVORavaz.ba

Princeza Kneževine Monako Charlene (Šarlin), 43, tokom posjete Južnoafričkoj Republici, u maju 2021. godine, oboljela je od infekcije uha, grla i nosa, nakon čega nije mogla da se vrati u svoju zemlju. Otputovala je u tu zemlju radi podizanja svijesti o problemu krivolova nosoroga. Povratak u Monako prvobitno je planiran za juli, na godišnjicu braka s mužem, princem Albertom. Kraljevska kuća Monako otkrila je da je infekcija počela nakon što joj je prije putovanja operisana sinusna podloga i urađena koštana transplantacija.

Princeza sa suprugom

Princeza je od augusta bila operisana tri puta. Četvrta operacija desila se nedavno, 18. oktobra 2021. godine, nakon čega je javnosti dala do znanja da se ubrzo vraća kući. Šarlin se još oporavlja od posljednje operacije, ali je tokom vikenda podijelila svoju fotografiju na koju su fanovi reagirali s najljepšim željama.

Princeza je tokom boravka u Južnoafričkoj Republici medijima davala izjave, među kojima su konstanti navodi bili da joj najviše nedostaju djeca, muž i psi, iako se šuškalo da je pobjegla i da se razvodi od princa. Međutim, ona je te navode demantirala u posljednjem intervjuu koji je dala za „Channel24“

Šta je sve princeza rekla, i kada se vraća kući mužu i djeci, čitajte OVDJE.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se