13.6 C
Bihać
Nedjelja, 24 Septembra, 2023

Prijavite se za besplatan webinar BusinessAcademy: „Napredne prodajne vještine – tajne komuniciranja i savladavanja izgovora”

Na ovom interesantnom webinaru saznaćete koja je razlika između prosječnih i najboljih prodavaca, koje su to finese i tehnike kojima se služe najuspješniji u ovom poslu, šta je važno da znate i na koji način treba da pristupite svojim potencijalnim klijentima.

Webinar „Napredne prodajne vještine – tajne komuniciranja i savladavanja izgovora” održava se u subotu 11. jula, od 10:00 do 14:00 časova. Webinar možete pratiti putem Live streama, a svi koji se prijave dobiće na mejl link za praćenje webinara. Predavanje traje tri sata sa pauzama.

Šta ćete naučiti na webinaru?

Webinar će obuhvatiti sve najvažnije teme koje su u vezi sa uspješnim prodavcem. Saznaćete koje osobine njega krase, o čemu sve treba voditi računa, kako se dopasti klijentu, koliko su važni opšti utisak, sposobnost uvjerljive komunikacije, neverbalna komunikacija, riječi i pitanja koji štete prodaji, riječi i pitanja koji pomažu prodaji, odgovori na izgovore i nošenje sa odbijanjem.

Tema je prilagođena osobama koje tek grade svoju karijeru u oblasti biznisa i prodaje, ali i poslovnim ljudima koji žele razmijeniti iskustva i prakse, doći do novih ideja i osigurati maksimalne rezultate u svom poslu i kompaniji.

Postani uspješan menadžer prodaje poslije samo 10 mjeseci na BusinessAcademy

Besplatan webinar u organizaciji najkvalitetnije poslovne škole u regionu namijenjen je svima koji žele da proniknu u tajne uspješne prodaje. Program na BusinessAcademy Prodaja i menadžment prodaje omogućava vam da za samo 10 mjeseci savladate znanja i vještine najuspješnijih prodajnih menadžera.

Vaš predavač biće Zlatan Halilbegović, diplomirani ekonomista i magistar menadžmenta u sportu. Danas je prodajni profesionalac, prodajni trener i viši stručni savjetnik za životna osiguranja u Triglav osiguranju. Posjeduje ogromno prodajno iskustvo sa preko 6.000 održanih prodajnih sastanaka, uz prethodna radna iskustva u marketingu i bankarskoj industriji. Sa preko 1.200 vlastitih klijenata, jedan je od najproduktivnijih prodavaca životnog osiguranja u BiH. Zadnjih nekoliko godina sve više se profiliše i okreće ka prenosu znanja kroz prodajne treninge, seminare, mentorstva i obuke. U portfoliju trenutno ima preko 20 vlastitih radionica na temu prodaje i motivacije. U planu i pripremi je i njegova prva knjiga, koja bi svjetlost dana trebalo da ugleda u 2021. godini. Vlasnik je jednog od najpraćenijih i najpopularnijih profila na poslovnoj mreži LinkedIn u BiH i regionu.

BusinessAcademy – najkvalitetnije poslovno obrazovanje u regionu

BusinessAcademy je ovlaštena od Odjeljenja za međunarodne ispite Cambridge univerziteta, HRC instituta, International Qualifications Networka, CMI-ja i drugih obrazovnih i poslovnih institucija da obučava polaznike po naprednim programima za poslovne vještine i da izdaje zvanične poslovne diplome i certifikate. Školovanje traje 10 do 12 mjeseci, a tim predavača se sastoji od direktora preduzeća, doktora nauka, magistara i eksperata u najznačajnijim poslovnim oblastima, koji iza sebe imaju postignute značajne uspjehe.

Na BusinessAcademy postoji 13 edukativnih programa: od Cambridge poslovnog programa, menadžmenta ljudskih resursa i strategijskog i operativnog menadžmenta, preko marketinga, prodaje i međunarodnog biznisa, pa sve do finansijskog menadžmenta, menadžmenta projekata, poslovne administracije, preduzetništva, odnosa sa javnošću, investicionog menadžmenta i berzanskog poslovanja i menadžmenta prometa nepokretnosti.

Ako želite da napravite uspješnu menadžersku karijeru, da napredujete u poslu i obezbijedite sebi visoku platu, pravo je vrijeme da iskoristite snižene cijene upisa na BusinessAcademy koje traju do kraja mjeseca.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe