PREVIŠE LIJEPA DA BI BILA STVARNA: Izbrisali joj profil na društvenoj mreži jer je prelijepa

IZVORavaz.ba

Djevojka iz Kalifornije ima 1,2 miliona pratilaca na Instagramu gdje redovno objavljuje fotografije u oskudnim izdanjima.

Kako kaže, iako nije stidljiva pred kamerom, zatvori se kad upoznaje nove ljude pa se okrenula upoznavanju preko aplikacije. Bilo je potrebno tek nekoliko sati da dobije gomilu poruka da je njen profil sigurno lažan, a nakon toga i da joj Tinder onemogući ponovno logovanje.

Holi kaže da nije uspjela da dogovori nijedan sastanak prije nego je izbačena s Tindera.

-Mnogo putujem i htjela sam da idem na sastanke nove ljude tokom putovanja pa sam platila najskuplji paket jer tako možete da mijenjate lokaciju. Koštalo me 86 dolara što je skupo za aplikaciju. Koristila sam jasne fotke, napravila sam sve što je trebalo, povukla sam nadesno na nekim ljudima, našla par ljudi i tad počela da gledam “Igru prijestola”. Nakon nekoliko sati pokušala sam da se vratim na aplikaciju, vidjela sam nekoliko poruka i onda me izbacilo iz aplikacije. Ono što sam vidjela bile su poruke da profil sigurno nije pravi, zašto bi djevojka poput mene bila tu i zašto im ne odgovaram – ispričala je.

Dodala je da je nakon toga malo istraživala i otkrila da vas neko može izbaciti sa Tindera pa je uvjerena da su je neki prijavili. Tražila je povraćaj novca, ali još ga nije dobila.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe