Prekinuto snimanje! Kija doživjela nervni slom: Kajem se zbog razvoda sa Slobom, molio me je da ostanemo zajedno!

Naime, Kija se na snimanju emisije “Magazin in”, koja je na programu večeras, rasplakala pred kamerama i šokirala izjavom koju voditeljka emisije Sanja Marinković, publika i drugi gosti nisu očekivali od nje poslije svega što je prošla nakon što je Sloba javno prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju “Zadruga”.

– Mi se nikada ne bi razveli da ja nisam inicirala razvod i podnijela zahtjev. Sloba poslije svega nije htio da se razvede, molio me je da ostanemo zajedno i spasemo naš brak – rekla je Kija i briznula u plač.

Voditeljka Sanja Marinković je brže-bolje prekinula snimanje da bi se Kockareva smirila, međutim, izvor Srpskog telegrafa sa lica mjesta otkriva da je tek tada iz temperamentne bivše stjuardese krenula bujica emocija i počela je nekontrolisano da plače.

– Ne mogu više da glumim, pući ću. Ja sam kriva za razvod, Slobodan me je preklinjao da se ne razvodimo i da izgladimo odnos. Do sada bismo i dijete imali. Bila sam glupa, a on mi se sada sveti i inati mi se sa onom Jelenom. Sada će da se oženi njom samo da bi meni bilo još gore. Ona će mu djecu roditi, a to mi je najbolnija tačka. Maštali smo i sto puta se smijali kada smo zamišljali našu djecu, a sada će mu ih druga podariti – govorila je Kija, dok je Sanja pokušavala da je umiri kako bi nastavili da snimaju emisiju. Prisutni su bili u šoku kako je prethodno odlično raspoložena pjevačica doživjela nervni krah u toj mjeri da je pred nepoznatim ljudima počela da iznosi najdublju intimu.

Inače, na istom snimanju Kija je prije emotivnog ispada ispričala da je odskoro zaljubljena u jednog muškarca koji takođe gaji nježna osjećanja prema njoj, ali nije priznala da su u vezi. Međutim, poslije kuknjave za Slobom jasno je da novopečena pjevačica u novim ljubavima traži beg od patnje i čežnje koju i dalje osjeća za Radanovićem i da uporno mašta o budućnosti sa njim.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe