Poruka povodom tragedije prema Maljevcu: Ubio si nam psa, ubio si dio nas a sutra možda i nas ako se nešto ne promijeni!

U petak , 3. decembra oko 18 sati na cesti D216 koja vodi od Vojnića prema Graničnom prijelazu Maljevac u mjestu Donja Brusovača dogodila se tragedija u kojoj je nepoznati vozač vozilom usmrtio psa i bez zaustavljanja nastavio vožnju.

Povodom tog nesretnog slučaja u našu redakciju se javila majka (S.R) djevojčice čiji je kućni ljubimac po imenu Sparky stradao te večeri a poruku vam prenosimo u cijelosti:

Poštovani, u petak u večernjim satima nepoznati vozač na cesti koja vodi prema granici je udario našeg psa i na mjestu ga usmrtio. Tačnije, pas je umro u rukama moje kćerke.

Taj vozač koji je vozio itekako preko ograničenja mogao je vidjeti i morao usporiti jer su tu bili ljudi i pas ali on niti u jednom trenutku nije niti pokušao usporiti. U trenutku kada je udario psa samo je dodao gas kao da se ništa nije dogodilo. U zoni gdje je dopušteno ograničenje 60 km/h on je vozio puno brže.

Ono što je uslijedilo nakon udarca neću niti opisivati jer je pretužno, prekinuto jedno predivno prijateljstvo, a bol koju smo čuli u plaču moje kćerke nadam se da nitko nikada neće doživjeti, ona je tog psa dobila kao poklon za odličan spjeh u školi i jako je bila vezana za njega.

Sada se radi o psu, prijatelju, kućnom ljubimcu, obiteljskom mezimcu ali isto tako moglo se raditi o čovjeku, djetetu, starijoj osobi. Uostalom, kakav to čovjek može napraviti bespomoćnoj životinji? Tog je psa netko odgajao, volio ga, radovao mu se i u tom trenutku taj vozač je svu tu radost oduzeo, a da nije niti trepnuo ili se zaustavio.

Pišem ovo zato što se nadam da će netko možda imati nekakvu informaciju, ali isto tako i apeliram na savjest vozača, “PA DAJTE VIŠE USPORITE NA OVOJ RELACIJI PREMA GRANICI“.


Dok jednog dana netko stvarno ne uzme ljudski život ništa se neće promijeniti, ali onda je kasno. Isto tako apeliram na policiju, Grad i sve ostale da se učini nešto po tom pitanju jer način na kojim se vozi tom cestom nije normalan.

 

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe