Popović planira da uvede nova pravila: Evo kakav tretman će sada Đorđe David imati u “Zvezdama Granda”

IZVORAvaz.ba

Kako uskoro počinju snimanja “Zvezda Granda”, muzičkog talent šou-programa u kom je roker član žirija, mnogi se pitaju da li će zbog svih zdravstvenih tegoba prisustvovati snimanjima.

– Saša Popović planira da uvede neka nova pravila. On se uvijek trudi da osmisli nešto novo, iako su iz sezone u sezonu najgledaniji, ali publika se brzo zasiti jednog te istog. O promjeni žirija nema ni govora, postavka ostaje ista, ali Đorđe ima problem. Koronu je preležao, ali mu je noga slomljena i u gipsu, pa ne zna ni kako će da dođe na snimanje, a kamoli da tamo sjedi satima – otkrio je izvor za Svet.

– Saletu je žao, ali mu je rekao da na bolovanje i ne pomišlja, da regularno dolazi na snimanja, da će mu postaviti neku stolicu da može da podigne nogu i da mu bude udobno. Ni publika, ni takmičari ne mogu da tpre, te svi moraju da daju sve od sebe – dodao je izvor, a potom otkrio i koju još novinu Popović planira da uvede u koncept.

– Sale je razmišljao još prošle godine da publika, takođe, glasa tasterom poslije svakog nastupa, jer oni prate sve kandidate i idu na njihove nastupe, pa nije isključeno da će tu novinu uvesti sada.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe