6.8 C
Bihać
Nedjelja, 10 Decembra, 2023

Policija u Tuzli istražuje snimak na kojem muškarac navodno tuče ženu

Na društvenoj mreži Instagram večeras se pojavio snimak koji je ranije objavljen posredstvom TikToka, a na kojem muškarac navodno fizički zlostavlja svoju suprugu. Slučaj je prijavljen policiji koja provodi istragu

Naime, na društvenoj mreži Instagram večeras se pojavio snimak uz opasku da je na njemu prikazana muška osoba koja fizički napada ženu.

Kako je vidljivo, snimak je ranije nastao na društvenoj mreži TikTok, a na njemu je jasno prikazana muška osoba koja u netipičnom izdanju u uglu koji ne pokriva kamera mobilnog telefona, navodno, prilazi ženskoj osobi, koju zatim pesnicom udara.

Povratna reakcija ženske osobe se ne čuje, dok se u pozadini razaznaje drugi muški glas koji, navodnom nasilniku, govori da ga: “sluša svijet” te da će ga “prijaviti policiji”.

U ovome trenutku, sa sigurnošću se ne može tvrditi da li je zaista počinjeno nasilje.

No, slučaj postojanja video snimka je prijavljen Upravi policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, čiji istražitelji rade na utvrđivanju svih detalja.

Kako je za Klix.ba potvrdila glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK Adnana Sprečić, policiji je slučaj prijavljen, naglasivši da je riječ o starijem snimku te da su sve ostale provjere u toku.

S druge strane, autor snimka je izvjesni Hajrudin iz Tuzle, koji na društvenoj mreži TikTok ima dva profila, od kojih je jedan privatnog karaktera, međutim na onom kojem se može javno pristupiti objavljen je kontroverzan sadržaj.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe