Policija traga za nestalom Savkom Nastić iz Bijeljine, mole se građani za pomoć

IZVORavaz.ba

Policijska uprava Bijeljina poziva građane ukoliko primjete lice sa fotografije, ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se lice što prije pronašlo, informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan broj telefona ”122”, prenose Nezavisne.

Naime, Policijskoj stanici Janja, od strane njene majke prijavljen je nestanak lica sa fotografije, Savke Nastić, rođena 1983. godine u Bijeljini, nastanjena u Modranu.

Prema izjavi prijaviteljice radi se o licu koje je evidentirano u Centru za mentalno zdravlje i ista ne koristi propisanu terapiju , Savka je nižeg rasta, visine oko 150cm, crne duže kose, oči smeđe boje, vitke građe, pravilnog oblika lica, nosa i usana, na oba uha u donjem dijelu gdje se nalaze minđuše ima vidljiva oštećenja u vidu rasjekotine koja je zarasla.

Nakon zaprimanja prijave o nestanku, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje i neophodne provjere kako bi se lice što prije pronašlo.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe