11 C
Bihać
Četvrtak, 5 Oktobra, 2023

POKAZUJE SVU RASKOŠ SVOJE LJEPOTE: Tea Stoševska dominira Instagramom

Od prvog trenutka kad se pojavila na sceni “Zvezda Granda” Tea Stoševska je privukla pažnju na sebe. Iako neki članovi žirija nisu blagonaklono gledali na njeno pjevanje, mentorica Jelena Karleuša joj je pružala maksimalnu podršku, te je ostao upamćen njen komentar kada je izjavila:

–Ova će da zarađuje mlione – te je pohvalila zbog mladosti i ljepote.

To je bio trenutak od kojeg je njena popularnost počela da raste, te se taj rast nikako ne zaustavlja. Iako su zbog svima poznatih razloga nastupi svih pjevača zaustavljeni, to Teu ne ometa da se bori za svoje mjesto u estradnim krugovima. Kad već ne može na sceni, ova ljepotica na sebe skreće pažnju na društvenim mrežama, gdje pokazuje svu raskoš svoje ljepote. Zanimljivo, na Instagramu je već prati preko 70.000 ljudi.

Iako nedavno nije uspjela da se plasira u naredni krug najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regionu, nema sumnje da je dobro upamtila savjete mentorice Jelene Karleuše, te da će na račun fatalnog izgleda uspjeti sebi izgraditi još značajnije mjesto na estradi. To joj za sada odlično polazi za rukom.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe