2.5 C
Bihać
Četvrtak, 30 Novembra, 2023

Pogledajte kako je bilo na otvorenju Pet City-a u Bihaću

Pet City BiH, najveći lanac omiljenih trgovina specijaliziranih za kućne ljubimce, je otvorio 𝐬𝐯𝐨𝐣𝐚 𝐯𝐫𝐚𝐭𝐚 𝐮 trgovačkom centru ‘Crvena jabuka’ u petak 22.09., a događaj je privukao brojne posjetioce iz Bihaća i okolnih područja.

Tri dana otvorenja su bila prava poslastica za sve ljubitelje kućnih ljubimaca u Bihaću.

Posjetitelji su imali priliku sudjelovati u raznim aktivnostima i događanjima, uključujući besplatne savjete o njezi kućnih ljubimaca, kolo sreće, nagradna tombola, i brojni popusti. Najmlađi su se posebno zabavljali jer su imali priliku upoznati se s raznim životinjama iz Pet Cityja.

Pet City je već postao prepoznatljivo ime za ljubitelje ljubimaca, a nova poslovnica u Bihaću donosi istu strast prema brizi o vašim ljubimcima i kvalitetnim proizvodima i brendovima koje ste dosad mogli pronaći u Pet City poslovnicama; Josera, Vincet, Royal, Canvit, JR Farm, Francodex, Kerbl, Dajana, Cat Leader, Zolux, 7 Pets itd., a kontinuirano rade na širenju ponude te kroz 10. mjesec najavljuju dolazak brenda Brit, premium i superpremium hrane za pse i mačke.

Nagrađivanje se nastavlja i cijeli tjedan, svakom kupovinom do 01.10. možete sudjelovati u bogatoj nagradnoj tomboli čije je izvlačenje u ponedjeljak 02.10. kada će 10 najsretnijih kupaca biti nagrađeno vrijednim nagradama.

Iz Pet City-a poručuju da im je misija unijeti radost u živote kućnih ljubimaca, te se zahvaljuju svima koji su došli podržati otvaranje nove poslovnice.

Vaša prisutnost i podrška čine ih još posvećenijima ovom poslu i zajednici ljubitelja ljubimaca.

Sve detalje možete saznati prateći službene profile na društvenim mrežama: Facebook i Instagram.

Pet City – Vaši ljubimci, naša strast!

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe