Pet stvari koje muškarci mrze kod žena

Da ne bi bilo nerazumijevanja i nedoumica, muškarci su otkrili šta “organski ne podnose” kod žena – i takvo ponašanje može da uporopasti čak i najljepšu vezu.

1. Neće da kažu u čemu je problem

Znate kad vas on pita u čemu je problem jer vidi da ste neraspoloženi ili ljuti, a vi kažete “ni u čemu”. Osim ukoliko zaista niste loše volje bez nekog posebnog razloga, ovim odgovorom odnosno prećutkivanjem istine ga svaki put po malo tjerate od sebe.

Dok žene ne žele da kažu u čemu je problem jer žele da muškarac sam to shvati i izvini se, oni, s druge strane, ne vole da “razbijaju glavu” oko toga niti da pokušavaju da pročitaju misli.

Recite u čemu je problem i pokušajte da ga riješite – tako je prosto.

2. Nesigurnost

Stalno tražite sebi mane, kukate da ste debeli, imate veliki nos, krive noge? Nemojte stalno da se trudite da ističete svoje mane pred partnerom jer vam to ništa dobro neće donijeti, nego poradite na tome da imate više samopouzdanja.

3. Stalna ljubomora

Muškarci ne podnose ljubomorne scene! Ljubomorisanje uglavnom ne donosi ništa dobro, nije znak da nekoga volite, već da nemate povjerenja u partnera, a to definitivno nije nešto što ojačava vezu, naprotiv.

4. Stalno provjeravanje

Neprestano zivkanje telefonom, ispitivanje gdje je, sa kim i “ima li tu nekih žena”, sjajan je način da učinite da se partner osjeća zarobljenim i udaljite ga od sebe. Niko ne voli da pored sebe ima posesivnu i nepovjerljivu osobu, zato se prođite stalnog provjeravanja i to vrijeme iskoristite za rad na sebi, mnogo ćete se bolje osjećati, oboje.

5. Zapostavljanje

Daleko od toga da muškarci žude da baš svaki slobodan trenutak provode sa partnerkom, ali definitivno ne uživaju ni kada ga potpuno zapostavite i imate vremena za sve, osim za njega.

Muškarci kažu da im to veoma smeta jer se osjećaju kao da su svi drugi važniji od njih, zato uvijek izdvojite makar malo vremena za svog voljenog.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe