25.6 C
Bihać
Utorak, 24 Maja, 2022

PAŽNJA, UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE: Kobno završio jučerašnji sukob migranata, čak trojica migranata izbodena i ostavljena pored Une

Piše: KRAJINA.BA

Nakon što je portal KRAJINA.BA objavio video na kojem se jasno vidi sukob grupe migranata gdje je jedan migant nožem pokušao usmrtiti drugog migranta, sukob je nestavljen nekoliko stotina metara dalje, tačnije kod napuštene zgrade Doma penzionera.

VEZANA VIJEST: VIDEO / NOVI SUKOB MIGRANATA U CENTRU BIHAĆA: Migrant jedva izvukao živu glavu, mogli stradati slučajni prolaznici

Naime, po izjavama očevidaca, ponovo je došlo do sukoba između dvije grupe migranata gdje su ovaj put otišli i korak dalje i upotrijebili noževe u kojem su čak 3 lica zadobila ubodne rane opasne po život.

Kako portal KRAJINA.BA neslužbeno saznaje, živote su im spasili naši sugrađani koji su izišli na lice mjesta uz povike policija, policija, tako da su se glavni akteri ovog sukoba razbježali. Policija je došla nakon samo nekoliko minuta i pronašla trojicu migranata kako bespomoćno leže na zemlji.

Također, iz Kantonalne bolnice dr. Irfan Ljubijankić jutros su potvrdili da su primili tri migranata sa ubodnim ranama.

Moramo napomenuti naše građane da su samo noć prije tri migranta napali našeg sugrađanina u 1 sat poslije ponoći i oteli mu torbu, dok su juče izbila čak dva sukoba migranata (u centru grada i kod Doma penzionera) u kojem su trojica migranata pronađeni sa ubodnim ranama, a šta onda danas da očekujemo od ovih naših “turista”, “inžinjera”, “doktora”…?

Da li je vrijeme da se uvede policijski sati za migrante ili da se uvede totalna zabrana kretanja ovim ilegalnim stanovnicima Bihaća? Već odavno vidimo da je građanima Bihaća ugrožena sigurnost i krajnje je vrijeme da se uvedu nove, rigoriznije mjere ukoliko želimo sačuvati našu imovinu i naše živote.

 

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se