14.5 C
Bihać
Subota, 23 Septembra, 2023

Paris Hilton otvorila dušu: Tukli su me i zlostavljali

– Toliko dugo sam zakopavala istinu. Desilo se kasnih devedesetih, ali sam ponosna na to kakva žena sam postala. Moji roditelji bili su strogi, a ja buntovnica, kažnjavali su me tako što su mi uzimali kartice, telefon, ali nije upalilo, i dalje sam izlazila – rekla je ona u dokumentarcu, a zatim dodala da je završila u internatu.

– To je trebalo da bude škola, ali nije bilo tako. Od kada se probudim, vrištali su mi u facu, tortura je bila konstantna. Zlostavljali su me, mislim da im je cilj bio da nas slome. Tukli su nas i davili, željeli da stvore strah kako bi ih svi slušali. Mrzila sam svoj život – nastavlja Paris.

– S porodicom sam pričala jednom u tri mjeseca. Htjela sam pisati roditeljima o tome šta su radili, ali su mi oni govorili da mi niko neće vjerovati. Želim da se ovakve ustanove zauvijek zatvore, dosta je maltretiranja – dodala je ona.

Rijaliti zvijezda objavit će dokumentarac “This Is Paris”, 14. septembra na YouTube kanalu. U prvoj najavi otkrila je da će javnost saznati stvari koje je ranije “čuvala sakrivene”.

Predstavnici škole nisu demantovali ove izjave, navodeći da je škola prodata 2000. godine i da ne mogu da komentarišu postupke prethodnih vlasnika.

Hilton do sada nije željela govoriti na ovu temu, jer ju je bilo sramota, ali smatra da je vrijeme da ovim školama odzvoni.

– Želim da budem glas te djece i odraslih koji su prošli kroz ova iskustva. Želim da ovakve stvari prestanu za sva vremena i učinit ću sve što je u mojoj moći da to uradim – završila je ona.

Izvor: avaz.ba

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe