13.1 C
Bihać
Srijeda, 4 Oktobra, 2023

Panika u Općinskom organu uprave Velike Kladuše

Naime, kako saznajemo Edina Abdić-Pleho je i danas boravila u kabinetu Općinskog načelnika zajedno sa zabrinutim direktorom jednog preduzeća i smišljala plan kako da se izvuče iz kaljuge u koju se uvukla nestankom pečata Općinskog vijeća.

Panika je zavladala kod mlađe kćerke Edine Abdić-Pleho jer svi oni za koje je nanijetila da budu žrtve njene igre su ustvari zaštitili sebe i prstom pokazali na pravog krivca.

Tako se “šuška” po općini kako je sekretarica Općinskog načelnika, kod koje inače budu pečati Općinskog načelnika i Općinskog vijeća u svojoj izjavi policiji rekla istinu, a to je da je upravo Edina Abdić-Pleho uzela pečat i od tada mu se gubi svaki trag.

Upravo zbog istine što je rekla, ista sekretarica je danas ekspresno premještena (kažnjena), sa mjesta sekretarice na neko drugo mjesto unutar Organa uprave, dalje od kabineta načelnika.

Laburisti sada pokušavaju na sve moguće načine da vrše pritisak i na samu policijsku strukturu preko svojih lojalnih poslušnika, o čemu ćemo nešto više reći u nekom od narednih članaka, ali po svemu sudeći bezuspješno, jer izjave i dokazni materijal bi trebale da su već u rukama tužioca.

Sve u svemu, onaj ko je ukrao pečat Općinskog vijeća će “nagrabusiti” kako bi naš narod rekao.

Izvor: VKportal.ba

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe