14.8 C
Bihać
Subota, 2 Decembra, 2023

Ovo su prve riječi Malčanskog berberina nakon hapšenja: Nemojte da me bijete, nisam jeo devet dana….

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, za kojim se danima tragalo zbog otmice Monike Karimanović, uhapšen je jučer nakon intenzivne potrage na malčanskom groblju.

Malčanski berberin je primijećen na oko 200 metara od svoje kuće u Malči, gdje živi sa roditeljima, saznaje Kurir.rs.  Primijetio ga je komšija, koji ima oko 70 godina, jer je vidio da je neko protrčao kroz dvorište, kao i da su se otvorila vrata podruma.

Kako izvor Kurira dalje navodi, on je izašao sa ženom da provjeri ko im je u dvorištu, a time su uplašili Jovanovića, koji je preskočio ogradu, iako je kapija bila otključana.

Krenuo je u pravcu svoje kuće, ali je prošao iza nje, kroz bagrenjak, i uputio se ka groblju. Tu je zadobio ogrebotine na licu, koje je imao tokom hapšenja.

Kada je stigao na groblje, kako nezvanično saznaje Kurir.rs, sakrio se iza jednog spomenika, i pokrio vijencom. Kada je policija stigla na groblje, čuo je i počeo bježati. Sustigli su ga, oborili na zemlju, a prvo što je rekao bilo je “nemojte da me bijete!”, kaže izvor pomenutog srbijanskog medija.

On je potom otkrio da devet dana nije jeo, pa policija pretpostavlja da je posljednji put jeo s otetom Monikom, kada su na groblju pronašli bombone.

Groblje na kom je nađen je blizu kuće gdje su mu roditelji, zapravo na nekih 200 metara, a policija ispituje da li se Jovanović tokom potrage krio u grobnicama.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe