Ovo su najmodernije gležnjače za zimsku sezonu

IZVORavaz.ba

Moderne, udobne i popularne, gležnjače su odličan izbor u svim prilikama.

Blok peta

Gležnjače sa blok petom su jedan od retro modela, a veoma su udobne i pogodne za svakodnevne prilike. Pored toga, mogu vam pružiti i dodatnu podršku, što je veoma poželjno kada ste na nogama više sati.

Puna peta

A kada je u pitanju potpuna udobnost, onda su ovo gležnjače bez premca. Odlične su za kombinovanje sa suknjama, mada se jako dobro slažu i sa farmericama i uskim pantalonama.

Pepito dezen

Iako ga najčešće viđamo na raznim modelima kaputa (mada ćete ga često primijetiti i na pantalonama i suknjama olovka kroja), populrani pepito uzorak ove sezone zastupljen je i na gležnjačama te vam može pomoći da na veoma jednostavan način osvježite cjelokupnu kombinaciju.

Odlične su za sve prilike

Crvene

Želite da budete u centru pažnje, na najljepši mogući način? To veoma lako možete postići ako što ćete birati crvene gležnjače. Da, toliko je jednostavno. Odlične su za sve prilike, a mi ih jednostavno obožavamo.

Ravne

Ovo je model kod kojeg je peta tek blago podignuta i izražena te se zbog toga i nazivaju ravne gležnjerice, a ukoliko volite da ih kombinujete sa farmericama ili ste pobornica ležernijih kombinacija, ove gležnjače su baš pun pogodak.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe