Ovakvog ga svi znamo, ali pogledajte kako zvijezda filma ‘‘Sam u kući‘‘ izgleda sada

Macaulay Culkin i Brenda Song plijenili su pozornost tokom svoje šetnje, a par je u vezi od ljeta 2017. godine. Macaulay Culkin (40) rijetko se pojavljuje u javnosti, a kada se to dogodi, u društvu je svoje djevojke, glumice Brende Song (31).

Zvijezda filma “Sam u kući”, koji je postao dio božićne tradicije kod mnogih, šetao se po Los Angelesu s Brendom. Dok je ona šetala psa na vodilici, Macaulay je u dječjim kolicima vozio bijelu mačku. Culkin je prvo neke zavarao i pomislili su da se radi o bebi, ali ubrzo su shvatili da je riječ o životinji i prizor im je bio presladak.

Zvijezda filma “Sam u kući”, koji je postao dio božićne tradicije kod mnogih, šetao se po Los Angelesu s Brendom / Agencije
Macaulay je imao osebujan stajling prilikom šetnje, obukao je hlače sa zmijskim uzorkom, crvenu majicu i nosio plave, sunčane naočale. Brenda je bila u crnim hlačama i majici te kariranoj košulji.

Culkin je u prošlosti imao problema s ovisnošću, a teške trenutke proživljavao je nakon prekida ljubavne veze. Počeo je uzimati drogu i antidepresive 2011. zbog raspada osmogodišnje veze s kolegicom Milom Kunis (37). Njoj to nije teško palo kao njemu i ubrzo se zaljubila u glumca Ashtona Kutchera (40).

Macaulay ju je unatoč tome molio da mu se vrati, ali Mila je rekla da mogu biti samo prijatelji. Culkin iza sebe ima i brak s glumicom Rachel Miner (40), kojom se oženio 1998. Odlučili se na razdvojeni život nakon samo dvije godine i 2002. razveli. Razlog njihova razlaza bio je taj što je ona htjela djecu, a on nije bio spreman za to i htio se vratiti glumi.

Zahvaljujući filmu “Sam u kući”, koji se prikazuje u vrijeme Božića diljem svijeta, glumac ne mora ništa raditi i time se nekad i hvali. “Toliko sam bogat da mogu cijelo vrijeme sjediti s palcem u dupetu i gledati televiziju, a i dalje bih imao dovoljno novca za fakultet svoje djece”, istaknuo je svojedobno.

Zahvaljujući filmu “Sam u kući”, koji se prikazuje u vrijeme Božića diljem svijeta, glumac ne mora ništa raditi i time se nekad i hvali. / Instagram
Bogatstvo umirovljenog Culkina trenutno se procjenjuje na 18 milijuna dolara, s time da nije imao veće i zapažene uloge otkad je odigrao Kevina u “Sam u kući”.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe