10.4 C
Bihać
Četvrtak, 5 Oktobra, 2023

Ovako Ronaldova Georgina izgleda bez filtera i fotošopa

A da joj godi ovakav život, pokazala je i njegova zaručnica Georgina Rodrigez (Georgina Rodriguez), koja je, nakon što se osvježila u moru, legla na ležaljku kako bi postigla preplanulu put.

Paparazzi, koji ih i inače prate u stopu, imali su poprilično lagan zadatak da uhvate što bolju fotografiju sretnog para s obzirom na to da su Ronaldo i njegova zaručnica s društvom većinu vremena proveli na golemoj krmi, gdje se atraktivna Georgina, nakon što se osvježila u moru, odlučila osunčati.

Budući da njene fotografije, koje redovno objavljuje na Instagramu, prođu kroz razne filtere, a vjerujemo da se ponekad dohvati i malo Fotošopa, ovoga puta, u crnom minijaturnom bikiniju, jasno se moglo vidjeti kako ona u stvarnosti izgleda.

Bujne obline dodatno je istaknula tanga gaćicama, a ovog puta je bila i bez ikakve šminke na licu. I ovoga puta, osim povećeg društva, s njima je na jahti i Ronaldovo četvero djece Kristijano Ronaldo Jr, blizanci Mateo i Eva te Alana Martina, koju je dobio upravo s atraktivnom Georgina Rodrigez.

 

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe