Ova tri horoskopska znaka očekuje rizičan period do 20. juna

Evo koja tri znaka očekuje rizičan period do 20. juna 2020. godine.

Rak

Svemir zaista ima misteriozne načine da promijeni sudbinu. U ovom periodu Sunce, Merkur i Venera aktiviraju vašu 12. kuću karme, duhovnosti, rastanka i praštanja. Ova astrološka kuća upravlja vašim podsvjesnim dijelom uma. Moguće je da ćete se osjećati više umornima nego obično.

Venera je u retrogradnom hodu, pa ćete ovoga puta morati razmisliti o svojim prethodnim odnosima i možda pronađete rješenje koje ste tražili.

Otpuštanje prošlosti može biti vrlo pozitivna stvar, ali pitanje je – jeste li zaista spremni da nešto zauvijek ostavite iza sebe?

Pronađite volju da oprostite sebi i ljudima koji su vas povrijedili. To će vam donijeti osjećaj olakšanja i uspjet ćete poboljšati ličnu karmu.

Škorpija

Ova retrogradna Venera otvara Pandorinu kutiju vašeg srca i sve tajne, slabosti i nedostaci dolaze do izražaja kako biste se s njima suočili. Sunce, Merkur i Venera aktiviraju vašu uspavanu osmu kuću intimnosti, transformacije i partnerstva. Doživjet ćete brojne misli i intuitivna suočavanja u području intimnosti i ljubavi.

Neptun navedene tri planete izaziva kroz petu kuću romantike i strasti, što donosi pojačanje straha od gubitaka i razočarenja. Taj strah bit će toliko jak da će nadvladati i vaše želje.

Ovo je trenutak kada se treba aktivirati – zato krenite putem pozitivne transformacije.

Ribe

Kada se osvrnete na svoje djetinjstvo, sjećate li se kako su članovi vaše porodice komunicirali s vama? Što je s vašim osjećajem sigurnosti? Oklijevate li zapitati sebe šta najviše želite?

Tokom vladavine Blizanaca aktivirat će se vaša četvrta kuća porodice i unutrašnjeg bića. Retrogradna Venera suočava vas s negativnim odnosima u porodici i potiče da se suočite s pogrešnim postupcima. Sada je prilika da uspostavite prijeko potrebne granice. Otvorite svoje srce i dozvolite mu da ozdravi

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe