Ova slavna glumica je bila prva ljubav Zdravka Čolića, sada je otkrila kako je sve počelo

IZVORavaz.ba

Muzička zvijezda Zdravko Čolić već 20 godina uživa u skladnom braku sa suprugom Aleksandrom, s kojom ima dvije ćerke Unu i Laru.

Ipak, Zdravkova prva ljubav bila je Jasna Orneli Beri, poznata glumica. Početkom sedamdesetih u Sarajevu, gdje su oboje živjeli, došlo je do susreta između Čole i nje i odmah je planula ljubav. Kako se pričalo tada, ljubav im je bila iskrena i velika, a o tom periodu svjedočila je i Jasna, ali tek 47 godina kasnije.

– Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo muzičari već i glumci, slikari. Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvijek će imati jedan dio u mom srcu koji je samo rezervisan za njega. Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život – istakla je glumica.

View this post on Instagram

21.03.2020.

A post shared by JasnaOrnelaBery (@jasnaornelabery) on

Kako je rekla, putevi su im se razdvojili, a prvi put poslje rata sreli su se u Beogradu.

– Bio je to susret vrlo emotivan. Zdravko Čolić je osoba koja širi pozitivnu energiju. On ima ono nešto. Sada, posle toliko godina, uspio je da zadrži to. On je dobar čovjek. Ja sam kod njega voljela taj njegov nerv, tu iskru u oku koja ne prestaje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvijek svačiji i ničiji. Čola mi je posvetio pjesmu „Noć mi te duguje“ – zaključila je ona.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe