Otac silovao bebu, pustio je da umre da bi se dopisivao na Instagramu: Dijete našli u krvavim pelenama

Austin Stivengs (29) uhapšen je zbog sumnje da je silovao svoju desetomjesečnu kćerkicu Zaru, a potom je pustio da umre da bi se dopisivao sa ženama na društvenim mrežama.

Policija je upala u njegov stan u Pensilvaniji 3. oktobra u 22:40 časova, a bebu su našli u krvavim pelenama. Djevojčica nije davala znake života. Zara je hitno transportovana u bolnicu gde su ljekari samo mogli da konstatuju smrt.

Kako prenose mediji, Austin je nakon svirepog silovanja guglao “kako da znaš da je beba mrtva” i istovremeno se dopisivao sa dvije žene na Instagramu.

– Stivens se sumnjiči da je bebi zadao teške povrede u predjelu glave, a potom da se seksualno iživljavao nad nemoćnim djetetom – saopštili su iz policije.

Njemu se na teret stavlja i svjesno ugrožavanje dijetetovog života, jer “iako je bio svjestan da joj je nanio povrede koje mogu biti opasne po život, nije pozvao medicinsku pomoć”.

Osumnjičeni je imao združeno starateljstvo sa majkom male Zare, koja se tih dana preseljavala u novu kuću. Majka je u šoku zbog svega što se dogodilo, kao i njeni roditelji.

– Nikad, niko nije mogao ni da posumnja da je sposoban ovako nešto da uradi – rekao je deda djevojčica.

Zara je sahranjena u subotu, a njenom ocu je određen pritvor uz kauciju od milion dolara.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe