Otac preminule djevojčice Džene Gadžun objavio fotografije koje slamaju srce….

Muris Gadžun, otac tragično preminule djevojčice Džene zajedno sa sinovima obišao je njen mezar.

Već skoro godinu dana Dženini roditelji čekaju pravdu, a na društvenim mrežama javnost obavještavaju o svim koracima i borbama koje vode.

Džena dušo naša, ostalo je još malo vremena do godišnjice tvoje. Godina dana kako te zlikovci ubiše a još uvijek niko nije odgovarao za tvoju smrt! Svi šute a naročito Tužilaštvo, pa dokle više nepravde u ovoj prokletoj državi? Država koja štiti samo kriminalce i ubice. Kako ste krenuli ništa ne poduzimti, izgleda da ćete dozvoliti da poslije Dženine godišnjice se spakujem i sa svojom porodicom dođem i sam tražim pravdu na ulici pred Tužilastvom, nemojte misliti da smo zaboravili i da smo se ušutili!Dobili ste roka dovoljno, još mjesec dana i godina je prošla!Jeste li sposobni da pored svih dokaza i poznatih imena bilo šta uradite i kaznite učesnike operacije ubistva moje kćerke? Nina Jovanović, Jasmina Halimić, Suad Rožajac Benjamin Bejtović… Još ponavljam, nisam zaboravio i neće ostati na ovome – poručio je Muris uz emotivne fotografije.

Podsjećamo, djevojčica Džena preminula je usljed rutinske operacije očnog kapka.

U privatnu ordinaciju je ušla zdrava, na svojim nogama, a nikad se nije oporavila ni probudila.

Za to vrijeme porodica pati. Bolni statusi njenih roditelja kidaju srce, a fotografije koje objave rasplakale bi i one najhrabrije.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe