Ona je Topalkova kćerka: Bila je u vezi sa njegovim kolegama, danas živi luksuzno i dobro zarađuje

Helena Topalović važi za jednu od najatraktivnijih kćerki poznatih ličnosti i upravo zbog izgleda, ali i ljubavnih veza sa poznatim muškarcima, privlači pažnju javnosti.

Dok je nekima Helena baš po mjeri, drugi joj zamjeraju da je “prenapumpala” usne, ali ona i dalje ne može da se odbrani od udvarača. Kćerka pjevača Milana Topalovića Topalka slaba je na pjevače, pa je svojevremeno bila u vezi sa zvjezdama “Granda” Jocom Stefanovićem i Slobom Vasićem, a mediji su je spajali i sa drugim poznatim momcima.

Trenutni emotivni status Helene Topalović nije poznat, jer u posljednje vrijeme izbjegava medije. Ono što je sigurno je da je i dalje popularna na Instagramu, a po onome što vidimo na fotografijama koje objavljuje možemo da zaključimo da živi život na visokoj nozi. Helena obilazi luksuzne destinacije, boravi u elitnim hotelim, objeduje u skupim restoranima…

Helena trenutno radi kao menadžerka u jednom klubu, odnosno splavu, a kakav život sada vodi možete vidjeti na fotografijama koje se nalaze u galeriji.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe