ONA JE BILA NAJBOLJA RIBA BIVŠE JUGE, A ONDA JE POJEO ALK0H0L! Život joj se preokrenuo i DANAS je NEĆETE PREPOZNATI

Nizali su se njeni novi hitovi i projekti i devedesetih je ona bila jedno od najvećih imena na muzičkoj sceni. Titule poput “se*s bo*be” nisu je ni najmanje zanimale, niti je karijeru gradila na ska***ima. Ipak, pamti se jedna od njenih izjava.

Naime, tokom jednog intervjua upitali su je da li je zaista toliko privlačna ili je to ipak deo njenog imidža, a ona je svojom izjavom tih godina Š0KIRALA sve:

– Bila sam se*s mašina, ništa ispod pet puta na dan – izjavila je pevačica.

Pa*ila je dens scenom hitovima „Šumica“, „Da mu nisam dala“, „Cigareta“… Imala je po 150 zakazanih nastupa godišnje i nikada nije mirovala.

A onda je život upleo svoje prste – usledio je prvi brak, koji je trajao 12 godina. Sa Robertom Magićem, koji je bio i njen menadžer, razvela se u miru, bez teških reči.

– Iz svog iskustva naučila sam, videla i prepoznala da su u brak ušli moji i njegovi roditelji, a gde smo mi. Mi smo se izg*bili negde putem – ispričala je Ivana jednom prilikom.

Onda je usledila B0RBA sa 0VISN0ŠĆU od ALK0H0LA. Ivana se 2005. godine prijavila na B0LNICU za odv****anje. Sa njom je sve vreme bio tada već bivši suprug koji joj je pružio punu podršku. Pobedila je. P0SVETILA se studijama.

Već dugo Ivana više nije u javnom životu, a taj period mira iskoristila je kako bi otvorila školu pevanja.

Onda je usledio drugi brak. Ivana se u taj*osti udala za Krunu Ladišića, producenta na jednoj TV stanici. Krunu je znala godinama, on je dobar prijatelj njenog brata. Venčali su se u ta*nosti, na venčanje su bili pozvani samo kumovi i roditelji.

Želela je da postane majka. Prva tru*noća završila se pob*čajem. Drugu tru*noću provela je u krevetu, morala da je da miruje svih devet meseci. Tada je otkrila društvene mreže na kojima je i danas aktivna. Našla je drugu scenu, zbog sina Jana rešila je da napusti binu.

– Dugo sam čekala svog sina. R0DILA sam ga u 39. godini, a to je dosta priličan broj godina za ženu koja prvi put ra*đa (tako barem kažu stručnjaci).

– Jako sam želela dete, a nakon tridesete krenula je ta čežnja da postanem majka. Razmišljala sam kako je lepo imati karijeru, biti u akciji dvadeset i četiri sata na dan, puno putovati, biti u potpunosti P0S*VĆEN samo sebi…

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe