On ne postoji više za mene: Oglasila se Rialda nakon što je dobila batine od Kenana

Danas je kao bomba u medijima odjeknula vijest da je bivši zadrugar, maneken Kenan Tahirović u automobilu fizički nasrnuo na svoju bivšu djevojku, pjevačicu Rialdu Karahasanović.

Rialda se povodom čitavog događaja oglasila otkrila da je istina sve što se piše, žao joj je što se sve saznalo preko medija, ali više ne želi da čuje za Kenana, piše Pink.

Istina je da se desio incident. I sve što ću reći na ovu priču, kao i na sve vezano za njega je da je taj čovjek mrtav za mene, pa ću na ovaj način i zamoliti ovako javno da me svi poštede bilo kakve priče o njemu, kao i pitanja na koja ne želim više da dajem odgovore. Žao mi je što se za ovo saznalo preko medija, iako nisam neko ko podržava da se na ovakve stvari šuti. Ja jesam jaka, hrabra i karakterna žena, i moja poruka će uvek biti jasna da sve žene treba i moraju da se suprotstave i sklone se od bilo kakvog vida fizičkog i psihičkog nasilja, ali ja prosto nemam više snage da bilo šta objašnjavam i da nastavljam agoniju koja traje sve vrijeme od našeg izlaska, zato sam i izabrala šutanje. Želim da nastavim svoj život dalje uzdignute glave, i da pokušam da nađem mir u narednom periodu – kazala je pjevačica.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe