Oko joj je bilo zatvoreno, usta razvaljena, bila je modra i krvava: Mirko do detalja objasnio kako je Gagi krvnički pretukao Anabelu

IZVORavaz.ba

“Za neke stvari sam bio svjedok. Gagi je rekao da je prva Anabela iznijela stvari iz njihovog braka, samo ću ga podsjetiti da je Gagi prvi na ‘Farmi’ pričao Mini Kostić kako je varao Anabelu. Tako da je on počeo tu priču… Ja sam žrtva Gagijeve porodice već tri godine. Uvučen sam u cijelu priču još prije tri godine. Što se tiče te situacije kad smo krenuli za Makedoniju, oni su već pokrenuli razvod, svako je došao svojim kolima. Gagi je bio ljut, Anabela je sjedila iza, on je vozio. On je jako brzo vozio, a ja imam fobije od brze vožnje jer sam imao udes sa Anabelom… Zamolio sam ga da uspori, a on tako inače vozi, brzo. On je rekao da se ne sekiram ništa, a Anabela mu je rekla da uspori, a on je nju vrijeđao. Psovao je, ja ne mogu da citiram, to je bilo davno”, govorio je Mirko.

“Ja znam šta je bila inicijalna kapisla. Ja sam bila pozvana od strane njegovog brata Đoleta da porazgovaramo, mi smo pričali o Gagiju, njemu se to nije dopalo. Vrijeđao me je zbog tog susreta, a ja sam mu rekla da Đole ispada bolji čovjek od tebe, njega je to isprovociralo”, nadovezala se tada Anabela, a onda je Gagi odmah odreagovao.

– Nisam bio ljubomoran na brata, nego je vrijeđala mog brata, nije mi to lično rekla već je razgovarala sa mojim bratom bez mog pitanja – rekao je denser.

– Htjela sam da mi njegov brat pomogne oko Gagijevog problema. Onda me je Baki zvao da smirim neku njegovu djevojku. Mi smo pričale o Đoletu i Gagiju, rekla sam joj da njegov brat neće da mu pomogne, pohvalila sam taj razgovor. To je Gagi saznao od te Bakijeve djevojke. To je bilo prije razvoda. Onda je Gagi meni u toj vožnji počeo da psuje. Njega je zaboljelo što sam ja u razgovoru sa tom djevojkom pohvalila brata Đoleta – rekla je Atijasova.

– Tražio sam da mi kaže da se čula sa tom djevojkom Bakijevom, ja sam je pozvao a ona je potvrdila da se čula sa tobom. Anabela je mene lagala, i ja sam se zbog toga iznerivao – rekao je Gagi.

– On je počeo da vrijeđa, onda je stao, ja sam zatvorio sva vrata, Gagi je počeo da lupa na prozore, Anabela je otključala vrata, on je skočio na nju i počeo da je pseniči u glavu. Ja sam skočio na njega, pokušao da ga skinem. Mene je čak par puta laktom udario, nisam uspio da ga savladam, htio sam da ih razdvojim – dodao je Mirko.

– Nemoj da se smiješ i da dobacuješ, nije ništa smiješno – vikala je Luna na Gagija nakon što je čula strašne stvari koje su Anabela i Mirko iznijeli za crnim stolom, dok je Gagi sve negirao.

– Vidio sam kako Anabela leti na žicu pored auto-puta, ona je sva krvava bila. Razvaljena usta su joj bila, dobila je podlive, u lijevoj dojci joj se pomjerio implant. Nisam znao kako da reagujem. Kad smo ušli u auto on je počeo da divlja i rekao: “Sada idete da pjevate ovakvi”. Oko joj je bilo zatvoreno, usta razvaljena, modra, krvava, plače… Ja sam mu rekao da treba da pređemo granicu, on je okrenuo auto i vratio nas kući, nju je bilo sramota da dođe kod moje majke. Ona nije imala gdje da ode. Kako je vrijeme prolazilo, izgledalo je sve jezivije – nastavio je Gavrić.

– Ja ne mogu da slušam ovo. Ja sam kriva što je ona dobijala batine, nisam ga ja navela da je on bije – vikala je Luna kroz suze.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe