OGLAS: Prodaje se kuća u Bihaću – Ceravci

Kuća se nalazi u jako mirnom naselju, u okviru gusto naseljenog dijela grada, isključivo je okružuju porodični objekti -kuće, pa je pogodna za porodicu.

Prodaje se po vrlo povoljnoj cijeni nekretnina u Bihaću, u blizini Kantonalne bolnice i većih trgovačkih centara, u naselju Ceravci – neposrednoj blizini “Nahla Bihać”.

Nekretnina se nalazi na površini od 500 m2, gdje je izgrđen objekat stambenog karaktera sa tri etaže. Kuća je izgrađena 2000 -2005. godine, potpuno završena, visoko kvalitenim materijalima, sa standardima koji i danas važe za građenje. Unutrasnjost objekta potpuno opremljena, prva etaza-suteren sastoji se od garaže, kotlovnice sa potpuno opremljenim sistemom grijanja (dualni), kotlom i razvedenim centralnim grijanjem. Druga etaža je prizemlje koje ima opremljenu kuhinju sa dnevnim boravkom i kupatilom, te stubištem. Potkrovlje ima četiri prostorije sa kupatilom. Okućnica je u potpunosti uređena sa kamenom i metalnom ogradom, voćnak okružuje kuću sa dijelom bašte iza objekta uz zidani roštilj.

Kuća se nalazi u jako mirnom naselju, u okviru gusto naseljenog dijela grada, isključivo je okružuju porodični objekti -kuće, pa je pogodna za porodicu. Nekretnina je u suvlasništvu tri osobe, a svi suvlasnici je sporazumno daju na prodaju sa svim pravnim i materijalnim garancijama.

Sva dokumentacija će se dati zainteresiranom kupcu na uvid.

Cijena na upit!
Kontakt: +387 (0)61 354 350 ili 061 834 644
Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe