OFK Bihać nije bezveze. Armin Kečalović stekao trenersku A licencu

Ovaj klub koji je postao zanimljiviji talentiranim Bišćananima nego ostali renomiraniji klubovi zbog uslova i stručnosti njegovih trenera primjer je vrhunske organiziranosti kada su omladinske škole u pitanju, na čemu bi im pozavidjeli i klubovi iz Premijer lige.

“Ovo je velika stvar za naš klub i veliko priznanje za mladog Kečalovića, isto tako i za grad Bihać i Unsko – sanski kanton, koji dobija jednog mladog stručnjaka. Iskrene čestitke našem treneru, kojem želimo mnogo sreće u novoj ulozi i trenerskoj karijeri”, napisali su na stranici OFK Bihać.

Ovaj klub je 2018. u oštroj konkurenciji mališana iz čitave BiH igrao finale Sportskih igara mladih, najmasovnijeg sportskog događaja na godišnjem nivou, a igrači Bihaća učestvovali su u kampovima Real Madrida, Dinama…

Pod trenerskom palicom Ahmeta Kečalovića i njegovih pomoćnika pioniri i kadeti su najuspješniji u kantonu za 2019., za šta su dobili priznanja na manisfestaciji proglašenja najboljih fudbalera Unsko-sanskog kantona u decembru.

“Osim pionira i kadeta koji su prvi, pojedinačno su nagrađeni Anes Šušnjar kao najbolji kadet, najbolji u konkurenciji pionira je Asim Skalić, a treće mjesto u konkurenciji pretpionira osvojio je Faruk Zjakić. U klubu smo ponosni na ove nagrade i doživljavamo ih kao potvrdu dobrog rada čitavog kolektiva”, kazao je tada Kečalović.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]