19.8 C
Bihać
Četvrtak, 28 Septembra, 2023

Oduševila žiri: Bjeloruskinja otkrila kako je došla u „Zvezde Granda“

IZVORavaz.ba

Da „Zvezde Granda“ popularnošću polako prevazilaze okvire Srbije, ali i susjednih država, te da su iz godine u godinu sve gledanije dokazuje i činjenica da se ove godine u muzičkom takmičenju pored kandidata iz okolnih zemalja takmiči i lijepa dama iz Bjelorusije Ksenija Tanu kojoj će mentorica Marija Šerifović u nastavku takmičenja pomoći da se što bolje plasira i pokaže svijetu raskošni talenat.

Na početku razgovora takmičarka je otkrila kako je saznala za „Zvezde Granda“ iako priznaje da ranije nije pratila ovaj šou.

– Nisam pratila ranije ovaj šou, imam dvoje djece i već neko vrijeme sam muziku i takmičenja ostvaila po strani. Kada sam se doselila u Crnu Goru pitala sam gdje mogu da pjevam, a onda sam saznala za ovaj šou i poželjela da budem dio njega – objasnila je talentovana Bjeloruskinja i otkrila da se doselila zbog ljubavi jer joj je suprug Crnogorac.

–Moj suprug je iz Crne Gore, a ovdje živim tek šest mjeseci. Razumijem prilično vaš jezik, ali ga ne govorim – rekla je Ksenija.

Kandidatinja je za svog mentora izabrala Mariju Šerifović, a na sceni je pjevala njenu pjesmu „Molitva“, a sada objasnila zbog čega je baš ovu pjesmu izabrala.

NA OVOM LINKU pročitajte detaljnije.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe