19.4 C
Bihać
Srijeda, 28 Septembra, 2022

Odlične vijesti iz Španije: Džanan Musa se probudio iz inducirane kome!

Sve prošlo u najboljem redu.

Kao što je već poznato bh. košarkaš je u sinoćnjem meču Breogana i Manrese dobio nezgodan udarac u vrat nakon čega je morao hitno na operaciju.

Ljekarski tim je potvrdio da je Musa dobio udarac uvrat prilikom čega je doživio frakturu dušnika. Morao je hitno na operaciju kako bi mu bio riješen problem s disanjem jer se pojavio hematom.

Operacija je trajala dva sata i završena je u ranim jutarnjim satima, te što je najvažnije sve je prošlo u najboljem redu.

Ljekari su potvrdili da je sve išlo prema planu i programu, a također izjavili su i da je Musa u induciranoj komi zbog otoka koji je nastao.

Međutim, kako saznajemo iz izbora bliskih našem košarkašu Musa se već probudio iz inducirane kome i komunicirao je s doktorima, ali i sa bližim članovima svoje porodice kojima je poručio da je sve u redu i da se ne moraju brinuti.

Musin brat Džennis kratko je za SportSport.ba prokomentarisao da su izuzetno sretni što je sve prošlo kako treba, te je pohvalio doktore koji su uradili operaciju i krako poručio: “Doktori su uradili čudo”.

Nije poznato još uvijek koliko će trajati oporavak našeg reprezentativca i kada će se on ponovo vratiti na parket, ali najvažnije je da je on dobro, te mu svi želimo brz oporavak.

spot_img
spot_img
spot_img
Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se