11.6 C
Bihać
Srijeda, 4 Oktobra, 2023

Odbačena kaznena prijava protiv Severine Kojić, nema dokaza da je prijetila direktorici škole

Sredinom maja prošle godine objavljeno je da je Severina Kojić provela dva sata na ispitivanju u VII. policijskoj stanici Trešnjevka zbog prijave direktorice osnovne škole “Matija Gubec” Ljiljane Klinger da joj je prijetila 10. marta 2020..

Pjevačicin advokat Mate Matić tada je rekao kako je postupak tajan i nije davao izjave, no sada se Severinina advokatica Jasminka Biloš obratila medijima i otkrila da je protiv Severine odbačena kaznena prijava.

– Obavještavamo Vas da je kaznena prijava protiv Severine Kojić, radi kaznenog djela prijetnje iz čl. 139. st. 2. i 3. KZ-a, odbačena Rješenjem Općinskog državnog odvjetništva od 29. juna 2020.g pod brojem KP-DO-3339/20 “jer nije utvrđeno postojanje osnovane sumnje da bi Severina Kojić na opisani način ostvarila obilježje prijavljenog kaznenog djela.”- poručila je advokatica Biloš.

Podsjetimo, direktorica je, kako su mediji pisali, podnijela prijavu zbog događaja koji se odigrao 10. marta kada je pjevačica sa suprugom Igorom Kojićem došla po svog sina u školu. Kojiću navodno učiteljice nisu dopustile da preuzme dijete i tada im je Severina rekla da poruče direktorici kako ovo što radi nije nimalo u redu te da će se vidjeti na sudu. Zbog ove izjave, koju je Klinger doživjela kao prijetnju cijeli slučaj odlučila je prijaviti policiji.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe