Objavljen snimak hapšenja repera Raste

IZVORavaz.ba

Stefan Đurić Rasta uhapšen je sa drogom prošlog petka.

Kako piše “Kurir” Rasta je uhapšen tokom susreta sa prijateljem i saradnikom Alenom Sakićem, sinom pokojnog Sinana Sakića.

Portal dodaje da je policija duže vrijeme pratila poznatog repera. Od momenta kad je na društvenim mrežama počeo da pokazuje kako konzumira marihuanu, propagirajući to kao zdrav stil života, nadležni organi su počeli da prikupljaju dokaze protiv njega. Tako je bilo sve do prethodnog petka, kada je Rasta dobio poziv od prijatelja, za kojeg se sumnja sa je Alen, da se nađu u centru Beograda, u blizini zgrade u kojoj živi.

“Hej, druže, ponesi mi salaticu (ulični sleng za marihuanu i skank, prim. aut.)”, navodno je rekao Rasti prijatelj, piše “Kurir”.

To je bilo dovoljno da policija, koja je slušala ovaj razgovor, krene u akciju. Brzo su pronašli Đurića u užem centru Beograda, sa njim su bili Sakić i još jedna osoba. Policajci su pretresli Rastu i kod njega pronašli nekoliko paketića marihuane, nakon čega je uhapšen.

Kao dokaz za svoje tvrdnje “Kurir” je objavio video snimak hapšenja Raste, na koje se navodno vidi i Sinanov sin.

Podsjetimo, Đuriću je određeno 30 dana pritvora zbog sumnje da se bavio preprodajom narkotika. On je saslušan u nedjelju u Višem tužilaštvu, nakon čega je sproveden u Centralni zatvor. U zavisnosti od toga kako će u optužnici biti kvalifikovano krivično djelo, zatvorska kazna kreće se od tri do 12 godina zatvora.

Inače, Đurić je do sada najmanje dva puta uhvaćen s marihuanom, nakon čega je dobijao krivične prijave, a i novčane kazne.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe