O proporcijama Ronaldove Georgine neki mogu samo sanjati

IZVORavaz.ba

Georgina Rodrigez (Rodriguez)nedavno se vratila s godišnjeg odmora koji je provela na španskoj obali sa svojim zaručnikom Kristijanom (Cristiano) Ronaldom, a golišave fotografije nastale tokom njenog sunčanja na skupocjenom brodu i dalje su aktualna tema.

Za sve one koji je prate, a ukupno ih je preko 19 miliona, ova atraktivna Španjolka priredi prave poslastice u obliku svojih golišavih objava.

Nekadašnja plesačica, danas predana majka i kućanica koja svaki slobodan trenutak provodi u teretani, ima tijelo iz snova. Svega nekoliko sedmica nakon poroda kćerkice Alane Martine, ova je 26-godišnjakinja bila u fitness centru i radila na svojoj formi i figuri.

Rezultati ne manjkaju, a pokazala je to i fotkama u kupaćem kostimu kada nerijetko u prvi plan stavlja atribute na koje rijetko ko može ostati ravnodušan.

Kroz posljednje dvije fotografije koje su osvanule na Instagramu, Georgina je prvo pokazala golišavu stražnjicu, a potom i svoj uzak struk i bujne grudi u prednjem kadru.

Kakvim tačno vježbama ostaje u formi, zaručnica jednog od najboljih nogometaša svih vremena Ronalda pokazala je kroz razne videe.

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]