14.8 C
Bihać
Subota, 2 Decembra, 2023

Novogodišnji show Dine Merlina ekskluzivno na Moja TV uz premijeru dvije nove pjesme

S PJESMOM U 2021.

Za doček 2021. godine, u koju svi polažemo velike nade i očekivanja, BH Telecom, Samsung i Dino Merlin su pripremili jedinstven novogodišnji show za gledaoce iz BiH i cijelog svijeta, u kojem će premijerno biti predstavljene dvije nove pjesme s predstojećeg albuma ovog umjetnika.

Prvi virtuelni koncert Dine Merlina, koji će biti emitiran na Moja TV u četvrtak, 31. decembra, od 21:00, na najzabavniji će način uvesti gledaoce u 2021. godinu.

Novogodišnji show će se ekskluzivno emitovati na servisu Moj Film i bit će besplatan za sve korisnike usluga Moja TV i Moja webTV. Za one koji nisu korisnici Moja TV i korisnike izvan zemlje, koncert će biti dostupan i putem pay-per-view usluge na linku www.bhtelecom.ba/dino-merlin, a virtualne ulaznice su već dostupne i omogućavaju da kupovinom samo jedne ulaznice svi gledaju koncert u krugu najbližih iz sigurnosti svog doma.

“Novogodišnji koncert na Moja TV je nešto novo i drugačije – show za novo vrijeme koji će u novogodišnjoj noći zbližiti i povezati publiku sa svih meridijana”, kaže Dino Merlin.

“Dugo radim na ovom projektu s velikim timom kako bismo publici predstavili pjesme koje će u virtuelni svijet donijeti energiju koncertnog nastupa iz nekadašnjeg normalnog. Umjesto sa distance u velikim dvoranama i na trgovima, gledaoci će moći izbliza pratiti virtuelni koncert bez publike za publiku. Jedva čekam da pokažemo sve što smo pripremili!”, dodao je Dino.

Samo za ovu priliku okupljen je tim sa više od 100 profesionalaca iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije i Bosne i Hercegovine. Gledaoce, osim svevremenskih hitova Dine Merlina i premijere dvije nove pjesme, očekuju impozantna scenografija, videoanimacije posebno kreirane za ovu priliku, kao i koreografije u izvedbi plesne grupe iz videospota “Mi”.

“Kako smo nedavno najavili, za sve korisnike usluge Moja TV smo pripremili jedan specijalan muzički događaj u kojem će sigurno uživati i koji je naš novogodišnji poklon za naše korisnike. Također, mogu reći da se nadam da će BH Telecom ovom vrstom saradnje postati lider i vodeća platforma za distribuciju ekskluzivnih sadržaja”, rekao je Sedin Kahriman, generalni direktor BH Telecoma.

Poslije koncerta, na servisu Moj Film će se emitovati i autobiografski film Dine Merlina “Sredinom” od 22:00 sata.

Dino Merlin je prethodnih godina za publiku širom regije priređivao spektakularne dočeke novih godina. Počelo je sa Sarajevom kada je na Trgu Bosne i Hercegovine 100.000 ljudi dočekalo novu 2017. godinu, nastavilo se narednih godina na Stradunu u Dubrovniku i u Budvi, a ova godina dočekana je velikim koncertom na glavnom trgu u Skoplju.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe