Nove epizode hit serije “Lud zbunjen normalan”

Novu sezonu serije „Lud,zbunjen,normalan“ pratite u programu Nove BH od 05. novembra, od ponedjeljka do četvrtka u 20.15 sati

Na Novoj BH počinju se emitirati novi, još zabavniji i smješniji nastavci hit serije ”Lud zbunjen normalan”. Novi nastavci čiji scenarij potpisuje Feđa Isović vratit će neke stare likove koji su ostavili pečat hit seriji.

Šefika, kućna pomoćnica vraća se u novim nastavcima dominantnija, čvršća, a njena riječ će puno više značiti u kući Fazlinovića. U ulozi Šefike pratiti ćemo glumicu Jasnu Žalicu.

U ulozi Izeta i dalje ćemo prepoznati vrhunskog glumca Mustafu Nadarevića. Iako je u novim nastavcima stariji, Izet je i dalje vitalan, te još uvijek sklon maksuziji i mladim ženama.

Izetov unuk Džebra kojeg utjelovljuje glumac Tarik Džinić u novim nastavcima ima 18 godina i upisuje fakultet, no Džebra je sklon i upustiti se u sitne prevare čime dokazuje da je od loze Fazlinovića. Damir, kojeg glumi sjajni Moamer Kasumović, vodi svoju privatnu ambulantu, no posao ga sve manje interesira. Marija koju tumači glumica Tatjana Šojić i dalje vodi San Remo, a kroz njega kao i kroz samu sezonu ove gledane serije proći će i čitav niz epizodnih karaktera.

Vraća se i Čombe! Imućan Čombe kojeg glumi Miraj Grbić vraća se iz Amerike, a s obzirom da je Faruk u Švedskoj, gdje je pobjegao kako bi izbjegao hapšenje zbog utaje poreza, on će preuzeti studio Akord. U novim nastavcima Čombe će svako malo pokretati novi biznis. Njegova desna ruka u ovim biznis pokušajima su Fufe (Branko Janković) i Zgembo (Davor Golubović).

Novu sezonu serije „Lud,zbunjen,normalan“ pratite u programu Nove BH od 05. novembra, od ponedjeljka do četvrtka u 20.15 sati.

Uloge:

MUSTAFA NADAREVIĆ – IZET FAZLINOVIĆ
MAOAMER KASUMOVIĆ – DAMIR FAZLINOVIĆ
KATARINA MARKOVIĆ – JELENA FAZLINOVIĆ
TARIK DŽINIĆ – DŽEBRA FAZLINOVIĆ
JASNA ŽALICA – ŠEFIKA
EMIR HADŽIHAFIZBEGOVIĆ – SAMIR FAZLINOVIĆ
TATJANA ŠOJIĆ -MARIJA
BRANKO JANKOVIĆ – FUFE
MIRAJ GRBIĆ – ČOMBE
ALEKSANDAR SEKSAN – ĐIDO MOVA
DAVOR GOLUBOVIĆ – ZGEMBO
DRAGAN MARINKOVIĆ – BEĆIR
HARIS BURINA – JAKOV
NADA ABRUS – MILENA
ADMIR GLAMOČAK – JURE ZAKLAN
VAJA DUJOVIĆ – TIJANA
LJILJANA DRAGUTINOVIĆ – DRAGICA
GORAN SULTANOVIĆ – MARIJIN OTAC
TANASIJE UZUNOVIĆ – SEAD
MARIO KNEZOVIĆ – NIHAD
DRAGAN JOVANOVIĆ – IVAN

Dodaj komentar: [gs-fb-comments]

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe