20.1 C
Bihać
Srijeda, 5 Oktobra, 2022

Njemačka traži mehaničare, elektroničare i metalske radnike iz BiH i Srbije

Njemačka Agencija za zapošljavanje (BA) pokrenula je projekt „Zanat nudi budućnost“ koji obuhvaća jednostavan proces prijave, priliku za daljnju jezičku i stručnu kvalifikaciju te sveobuhvatnu podršku tijekom integracije. Riječ je o obrtničkim pogonima u Koblenzu, Potsdamu i Münchenu.

HabiZu projekt nudi besplatne jezičke tečaje i strukovnu dokvalifikaciju, integraciju kod njemačkih tvrtki radi dokvalifikacije, podršku i savjete tijekom cijelog trajanja projekta i podršku kontakt osobe za zanatlije.

BA traži mehaničare za postrojenja iz oblasti sanitarne tehnike te tehnike grijanja i klimatizacije, elektroničare za smjer energetske tehnike i tehnike izgradnje te metalske radnike za smjer tehnike konstrukcija.

Prosječna plaća strojarskog mehaničara/ke u Njemačkoj iznosi 42.000 € bruto godišnje. Svi zainteresirani moraju imati završeno stručno obrazovanje i imati radno iskustvo, dodatne kvalifikacije i znanje njemačkog jezika (opcionalno).

Više informacija možete pronaći na linku ispod ili kontaktirajte Međunarodni servis za osoblje (IPS) Agencije za zapošljavanje handwerk@arbeitsagentur.de.

Link
Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se