Nižu se kritike na Georginin račun zbog hvalisanja u intervjuu, tvrdi da nije materijalista

IZVORklix.ba

Georgina Rodriguez, influenserica i partnerica Cristiana Ronalda, privukla je pažnju kontradiktornim izjavama u intervjuu u emisiji “El Hormiguero” tvrdeći da ona i nogometaš nisu materijaliste, ali se usput “razmetala” poklonima koje mu je kupila.

Georgina Rodriguez bila je gošća emisije “El Hormiguero” na španskoj televiziji Antena 3 gdje je govorila o predstojećoj drugoj sezoni serije “Soy Georgina” koja sutra stiže na Netflix.

Između ostalog, influenserica i partnerica Cristiana Ronalda govorila je o detaljima njihovog privatnog života, a zbog jednog komentara je “zapalila” društvene mreže.

Naime, Rodriguez je govorila o tome kako su proveli njen rođendan te šta joj je poklonio Ronaldo. Nakon što je za prethodni rođendan Burj Khalifa zasjala u njenu čast, otkrila je da joj je ove godine Cristiano poklonio “svoje vrijeme”.

“Igrom slučaja, rođendani se uvijek poklapaju s utakmicama i nekoliko smo proveli zajedno tokom njegove karijere. Ove godine mi je posvetio svoje vrijeme i osjećala sam se jako sretno”, kazala je.

Na pitanje voditelja Pabla Motosa šta ona kupuje čovjeku koji ima sve, naglasila je kako oni nisu materijaliste, ali da mu je poklonila tri automobila i da to više neće činiti jer nije originalno.

Kontradiktoran odgovor influenserice privukao je pažnju na društvenim mrežama, a ubrzo su krenuli komentari, ali i brojne kritike na njen račun.

“‘Cristiano nije materijalista… kupila sam mu tri auta’, cijeli intervju ovako, površnost i luksuz”, glasio je jedan u nizu sličnih komentara.

Intervju je ubrzo postao trend na Twitteru, s uglavnom kritičkim komentarima na izjave Georgine koja pokazuje “ekstravagantno razmetanje”.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe